• Angelplace on Earth

Historien om ljuset

Updated: Mar 4, 2020

Den här våren, 2016, åkte jag på semester till Rhodos, Grekland. Jag har tidigare bott på Rhodos under 10 år 1991 - 2001. En stor del av mitt hjärta kommer alltid att tillhöra Grekland, de exceptionellt vänliga människorna och hela atmosfären. Det finns många kraftplatser i Grekland. Det är ett gammalt och fascinerande land med mycket och rik historia. Jag hade ingen aning om att min vanliga semesterresa skulle komma att bli en alldeles extra healingresa. Jag åkte till Rhodos för två och en halv vecka och kom tillbaka som en annan människa.

Jag är inte en religiös person, jag är en andlig person. Men jag njuter och känner verkligen den fina energin som kommer från ritualer utförda av religioner runt om i världen. Den här våren besökte jag en Grekisk Påsk Ceremoni Lördagen före Påsk Söndagen. Det var oväntat och verkligt djupt för mig. Jag tog ned mig ett väldigt speciellt ljus och en låga tillbaka till Sverige. Lågan från ljuset håller tusentals år av historia och mycket energi.


Läs mer via denna länk ...

Heliga lågan, Lambadha, Λαμπάδα - Historien om ljuset

Love & Light


1 view0 comments
Contact & Subscription Newsletter

Required Fields *

arrow&v
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Check the box if you want to receive the newsletter!

Fill in the form OR email angelplaceonearth@gmail.com

© 2020 all rights reserved Angelplace on Earth

Design by Angelplace on Earth